۵۰ نفر از دانشجویان و دانش‌آموختگان واحد نجف‌آباد در آزمون پذیرش دستیار تخصصی قبول شدند
آخرین اخبار:
کد خبر:۶۳۳۹۸۲
دانشجویان پزشکی واحد نجف‌آباد خوش درخشیدند

۵۰ نفر از دانشجویان و دانش‌آموختگان واحد نجف‌آباد در آزمون پذیرش دستیار تخصصی قبول شدند

۵۰ نفر از دانشجویان و دانش‌آموختگان پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی نجف‌آباد در چهل و چهارمین دوره آزمون پذیرش دستیار تخصصی که اردیبهشت امسال برگزار شد، موفق به کسب نمره قبولی شدند.
۵۰ نفر از دانشجویان و دانش‌آموختگان واحد نجف‌آباد در آزمون پذیرش دستیار تخصصی قبول شدند
به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو دکتر مهران مجلسی، رئیس  واحد نجف‌آباد در این باره گفت: دانشجویان و دانش‌آموختگان پزشکی این واحد با کسب موفقت در چهل و چهارمین دوره آزمون پذیرش دستیار تخصصی پزشکی که اردیبهشت امسال برگزار شد، بالا بودن سطح علمی و توانایی‌های خود را به شایسته‌ترین شکل ممکن به نمایش گذاشتند.

مجلسی با تبریک به پذیرفته‌شدگان در این آزمون، اظهار کرد کسب این موفقیت اگر چه کار بزرگ و حائز اهمیتی است اما این پایان راه نیست و دانشجویان از این مرحله به بعد باید با تلاش، پشتکار و همت بیشتر نسبت به گذشته، پله های ترقی و پیشرفت را یکی پس از دیگری طی کنند.

 رئیس  واحد نجف‌آباد افزود در زمینه آموزش دانشجویان پزشکی این دانشگاه، از بهترین استادان و کادر هیات علمی استفاده کرده‌ایم چرا که معتقدیم این رشته به‌طور مستقیم با جان افراد ارتباط دارد و جای هیچ‌گونه سهل‌انگاری باقی نمی‌ماند.

وی اضافه کرد استفاده از امکانات و تجهیزات خوب و پیشرفته آموزشی و افتتاح سه مرکز توسعه پژوهش‌های بالینی، تحقیقات دیابت و تحقیقات طب ورزشی که در واحد نجف آباد شاهد آن بودیم، می‌تواند سهم به‌سزایی در رشد علمی دانشجویان ما داشته باشد.

سال گذشته نیز بیش از 40 نفر از دانشجویان و دانش آموختگان این واحد دانشگاهی موفق به قبولی در چهل و سومین دوره آزمون پذیرش دستیار تخصصی شدند.

پربازدیدترین آخرین اخبار